Üdvözöllek!

Az alábbi bejegyzések az anya-magzat kapcsolatanalízissel és a pre-, illetve perinatális (azaz a születés előtti és születés körüli) pszichológiával kapcsolatos kérdéseket fejtegetik - szubjektív formában. Egy részük a szakirodalom magamon történő átszűrése, néhány bejegyzés pedig a témával kapcsolatos saját élményeim megosztása - kizárólag informatív - és semmiképpen nem ömlengős - céllal.

Kérdéseidet, véleményedet szívesen veszem vagy nyilvánosan, a bejegyzések alatt található "Megjegyzés"-re kattintva, vagy személyesen az evegvari@gmail.com e-mail címen.

Amennyiben még tudatosabban szeretnéd a méhedben fejlődő babával ápolni a kapcsolatot, vagy meg szeretnéd vitatni valaki hozzáértővel azon kérdéseidet, amelyek talán éppen blogom olvasása közben merült fel benned, a lap alján megtalálhatod az országban működő szakemberek elérhetőségét.

2012. április 22., vasárnap

És mi van szülés után?

Csak remélni tudom, hogy mindaz, amit szülés előtt csinálunk az anya-magzat kapcsolatanalízis során, csökkenti a szülés utáni nehézségeket. Mert azokból van bőven. Ezekről találtam egy honlapot - léleknyitogató, ha a hasonló történetekben szembe merünk nézni a saját tükörképünkkel.
Találtam egy filmet is, szülinapi ajándékként (magamnak magamtól) elmegyek és megnézem. Először megyek moziba, mióta a lányom megszületett. Most 2,5 éves.