Üdvözöllek!

Az alábbi bejegyzések az anya-magzat kapcsolatanalízissel és a pre-, illetve perinatális (azaz a születés előtti és születés körüli) pszichológiával kapcsolatos kérdéseket fejtegetik - szubjektív formában. Egy részük a szakirodalom magamon történő átszűrése, néhány bejegyzés pedig a témával kapcsolatos saját élményeim megosztása - kizárólag informatív - és semmiképpen nem ömlengős - céllal.

Kérdéseidet, véleményedet szívesen veszem vagy nyilvánosan, a bejegyzések alatt található "Megjegyzés"-re kattintva, vagy személyesen az evegvari@gmail.com e-mail címen.

Amennyiben még tudatosabban szeretnéd a méhedben fejlődő babával ápolni a kapcsolatot, vagy meg szeretnéd vitatni valaki hozzáértővel azon kérdéseidet, amelyek talán éppen blogom olvasása közben merült fel benned, a lap alján megtalálhatod az országban működő szakemberek elérhetőségét.

2009. október 1., csütörtök

Hogyan készülhetsz az anyaságra, szülésre?

Amint látjátok, nagyon a tudatos megélés híve vagyok. Némi segítség, hogy hogyan készülhetsz itt Debrecenben:

- kismamajóga (debreceni lehetőségek a linkek közt)
- kismamarelaxáció (a Klinikán Dr. Török Zsuzsa szakpszichológus vezetésével van rá lehetőség)
- szülésfelkészítés együttszülő pároknak (ez is szervezett keretek közt megy a Klinikán, a 30. hétig lehet rá jelentkezni a portán egy űrlap kitöltésével)

A legfrisebb programajánlatom egy szülésznővel és szoptatási tanácsadóval folytatott beszélgetés a józsai HANSA Jógastúdióban október 3-án 18 órától. A kontaktinfot a linkek közt megtaláljátok!