Üdvözöllek!

Az alábbi bejegyzések az anya-magzat kapcsolatanalízissel és a pre-, illetve perinatális (azaz a születés előtti és születés körüli) pszichológiával kapcsolatos kérdéseket fejtegetik - szubjektív formában. Egy részük a szakirodalom magamon történő átszűrése, néhány bejegyzés pedig a témával kapcsolatos saját élményeim megosztása - kizárólag informatív - és semmiképpen nem ömlengős - céllal.

Kérdéseidet, véleményedet szívesen veszem vagy nyilvánosan, a bejegyzések alatt található "Megjegyzés"-re kattintva, vagy személyesen az evegvari@gmail.com e-mail címen.

Amennyiben még tudatosabban szeretnéd a méhedben fejlődő babával ápolni a kapcsolatot, vagy meg szeretnéd vitatni valaki hozzáértővel azon kérdéseidet, amelyek talán éppen blogom olvasása közben merült fel benned, a lap alján megtalálhatod az országban működő szakemberek elérhetőségét.

2009. április 18., szombat

Születés Hete

Idén is megrendezésre kerül a Születés Hete, szerintem nagyon jó programokkal. Persze ez szerénytelenségnek is tűnhet, mivel én magam is tartok egy előadást (beszélgetéssel fűszerezve) május 21-én 18.10-kor az alábbi témában:

Várandósság vagy terhesség? – Azaz: Milyen az elég jó anya? Milyen személyiségbeli változásokkal jár az anyaság? Hogyan alakulnak át kapcsolataink? Milyen nehézségekkel kell megküzdeni az anyává válás pszichés útján?

Szeretettel várunk benneteket!